Filtreeri postitusi

Kodumaine Saskatooni- ehk Toompihlakavein

Saskatoon ehk (kultuur-)Toompihlakas ei pruugi olla väga tuttav veinisõprade enamusele. Tegu on ühe äärmiselt lubava "tulevikumarjaga", millest meie regioonis hästi eristuvat ja ka maitselt korralikke veine saab teha.
Loe lisaks

Ulge Talu käsitööveinid

ULGE TALU veiniköögist saabusid valge, roosa ja punane kihisev kodumaine käsitöövein! Saabujateks on magusapoolsed veinid, et sobival hetkel ja/või sobiva toidu kõrval kuivemate klassikutega sama uhkelt särada!
Loe lisaks

Saabus KALKUN! Mis ma nüüd veiniga teen?

Kalkuni (ja tegelikult ka kana) fantastiline omadus on see, et temast saab paljusid erinevaid roogasid. Alates külmalt serveeritavast kergest lihavaagnast köögiviljadega kuni rikkalike prae- ja vormiroogadeni. Veinivalik ei ole ole ka ülemäära keeruline, kui arvestad, et kalkun on kergem hele liha, kuhu sobib pigem hea happega ja kehalt kergemapoolne heledamas toonis vein. Aga sõltub loomulikult, kuidas seda kalkunit lõpuks töödelda, maitsestada, serveerida. Küpsem-pehmem punane vein ei ole samuti vaenlane.
Loe lisaks

Arhiiv