Kommenteeri

Uued Öuna mahelimonaadid suures pudelis!

Öuna uued pidupäeva mahelimonaadid - tikker ja õun – suures pudelis!

Uued pidupäeva mahelimonaadid Öunalt!

Öuna-rahvas tundis puudust naturaalsest ja nii vähemagusast alkoholivabast mullijoogist kui võimalik ning tegid selle nüüd ära! Lausa mahetootena. 


Eesti maheõunad ja kodused tikrid rändasid süsihappegaasiga seekord suurde šampanjapudelisse, et pauguga avada nii mõnigi pidu. Ja mis eriti hea - käsitöölimonaadid on sobivad nii lastele kui täiskasvanutele, nii enne sööki kui hea toiduga, kinkimiseks, tähistamiseks kui ka lihtsalt mekutamiseks. Ei sisalda säilitus-, lõhna- ega maitseaineid. 


"Noore isana satun nüüd palju laste sünnipäevadele ning välismaalt saabuvad laste mullijoogid sisaldavad liiga palju keemiat. Limonaad ei ole igapäevajook, aga kui juua, siis pakkuda ka lastele naturaalset ja maitsega jooki, " selgitab tausta limonaadimeister Juhan Kanemägi. "Lisaks on sõbrad tulnud ütlema, et enam ei pea õhtul teleka ees või saunas alati alkohol olema, kui on mõistlikke mittealkohoolseid valikuid," lisas ta. Parima elamuse saab külmalt, pokaalis ja sõpradega - nii väikeste kui suurtega.


Tikrilimonaad - UUS maitse! Koostisosad: vesi, mahekarusmarjamahl (15%), maheõunamahl (5%), mahesuhkur, süsihappegaas, antioksüdant (askorbiinhape). Toitumisalane teave 100 ml kohta: energiasisaldus 137kJ/32kcal; rasvad 0,01g, millest küllastunud rasvhapped 0g; süsivesikud 7,9g, millest suhkrud 7,9g; valgud 0,1g; sool 0g. Maht: 750ml. Pudel: šampanjapudel, korgist korgiga. Ei sisalda: säilitus-, lõhna- ega maitseaineid.


Õunalimonaad - Koostisosad: maheõunamahl (51%), vesi, mahesuhkur, süsihappegaas, antioksüdant (askorbiinhape).  Toitumisalane teave 100 ml kohta: energiasisaldus 138kJ/32kcal; rasvad 0g, millest küllastunud rasvhapped 0g; süsivesikud 7,8g, millest suhkrud 7,8g; valgud 0,3g; sool 0g; Maht: 750ml. Pudel: šampanjapudel, korgist korgiga. Ei sisalda: säilitus-, lõhna- ega maitseaineid.


Mõlemad mahelimonaadid saadaval mõlemas SIPis!


Lisa kommentaar

Email again: