VÄLJA MÜÜDUD!
Prantsuse Crémant on ilmselt vahuveinide kategoorias praegu üks kõlavamaid mõisteid. Mis asi see Crémant siis õigupoolest on ja mille poolest eristub teistest vahuveinidest, sh prantslaste uhkusest, Šampanjast?
Räägime lahti Crémant-vahuveinide ajaloo, valmistamise ja viinamarjade erinevused ning kõik muu, mis tundub oluline.
Teooriale lisaks loomulikult ka maitseme neid häid veine ja avame 7 erinevat Prantsuse Crémant´d.
Crémant..
* valmistatakse traditsioonilisel meetodil – sama meetodiga valmivad ka šampanjad - teine kääritamine ja areng pärmisettel toimub pudelis.
* valmib pigem Prantsusmaal, aga sellenimelisi vahuveine leidub ka mujal - kuidas see võimalik on ja miks prantslased seda lubavad?
* hinnaklass on reeglina murdosa Šampanja keskmisest hinnast. Samas leidub turul sõltuvalt piirkonnast ja tootjast vägagi märgatavaid hinnaerinevusi Crémant´de vahel.
* paljude mullisõprade jaoks parim valik klassikalisel meetodil valminud mõistliku hinnaga mullidest. Eriti siis, kui eelistuseks on kvaliteetne, kuiv, pehme maitse ja elava happega, mitte väga jõuline-röstine vahuvein. Erandeid on loomulikult igas perekonnas.
Mullitavaid Prantsuse joogipärle valab välja sommeljee Urmas Linnamägi.Broneerimiseks kihisevale õhtule klikka all "LISA OSTUKORVI" 👇
Juhendid broneerimiseks:
👉 Broneerimine kohese tasumisega
👉 Broneerimine kinkekaardiga
välja müüdud!
Algus kl 19:00
Palume saabuda võimalusel ca 10 minutit varem ja varuda aega umbes 2h. Kohapeal sissepääs kinnitatud tellimuses märgitud nime alusel. Kinkekaarte vm ostudokumente kaasa võtta pole vaja.
Pakume võimalust vormistada soetatud koolitus/degustatsioon KINKEKAARDINA:
Juhendid broneerimiseks:
👉 Broneerimine kohese tasumisega
👉 Broneerimine kinkekaardiga
Juhised saabumiseks:
👉 SIP Tallinn KONTAKTID
Lisainfo: müügi- ja tagastustingimused