Kumb siis ikkagi on ägedam jook..
TEQUILA või MEZCAL?
Räägime põgusalt kõigest, mida peaksid teadma nende agaavist valmistatud destillaatide kohta. Süveneme Mehhiko pikkade traditsioonidega kääritus- ja destilleerimisprotsessi, mis selgitab, kuidas agaavist saab piiritus ja sealt edasi juba tequila või mezcal. Ja milles need kaks tegelikult erinevad.
Kuna eelarvamusi mõlema joogi osas on üsna palju, siis teeme jookide maitsmist pimedegustatsiooni-vormis nii, et hindame kõigepealt jooki ning alles seejärel avame katte alt ka vastava pudeli. Agaavisõbrad võivad sedasi avastada mitmeid üllatusi nende jookide äratundmisel.
"Hard-core tekiilasõpradele" paneme lauale lisaks selliseid töövahendeid nagu sool-suhkur-laim-sidrun. Igaüks siis ise valib: kas-mida-millega.
Mehhiko-stiilis õhtu agaavist tehtud jookidega sobib kõikidele üle 18-aastastele hea joogi sõpradele olenemata senisest kogemusest joogimaailmas.
Kokku avanevad 6 keskmisest põnevamat
tequila/mezcal pudelit. Oma tekiila jäta koju, sombreero võid kaasa võtta!
Juhendid broneerimiseks:
👉 Broneerimine kohese tasumisega
👉 Broneerimine kinkekaardiga
Toimumiskoht: SIP Tallinn
Palume võimalusel saabuda ca 10 minutit varem ja varuda aega orienteeruvalt 1,5h.
Pakume võimalust vormistada soetatud koolitus efektse kinkekaardina:
Paberkaardi asemel saame pakkuda PDF-kujul digitaalset kinkekaarti e-postiga. Saadetava PDF-kinkekaardi näidis on siin.
Kinkekaardi vormistamiseks saada tellimuskinnitus meile edasi aadressil tallinn@sip.ee koos infoga, kas soovite paberil kinkekaarti tigupostiga või PDF-versioonis e-postiga, et see ise välja printida või siis edasi saata. Kui valikuks on paberkaart, siis lisa palun ka aadress, kuhu see saata.
Juhised broneerimiseks:
👉 Broneerimine kohese tasumisega
👉 Broneerimine kinkekaardiga
SIPis näeme!