Nii kui kevadine degust läbi sai, tuli mitmel SIPi sõbral meelde, et oleks ikka võinud tulla. Teeme sama joogivalikuga ühe agaavijookide pimemaitsmise veel, et oleks kindel: "Kumb siis ikkagi on ägedam jook..
TEQUILA või MEZCAL?"
Räägime põgusalt kõigest, mida peaksid teadma nende agaavist valmistatud destillaatide kohta. Süveneme Mehhiko pikkade traditsioonidega kääritus- ja destilleerimisprotsessi, mis selgitab, kuidas agaavist saab piiritus ja sealt edasi juba tequila või mezcal. Ja milles need kaks tegelikult erinevad.
Kuna eelarvamusi mõlema joogi osas on üsna palju, siis teeme jookide maitsmist pimedegustatsiooni-vormis nii, et hindame kõigepealt jooki ning alles seejärel avame katte alt ka vastava pudeli. Agaavisõbrad võivad sedasi avastada mitmeid üllatusi või kinnistada seniseid teadmisi nende jookide äratundmisel.
"Hard-core tekiilasõpradele" paneme lauale lisaks töövahenditeks klassikalise soola ja sidruni kombo. Igaüks siis ise valib, kas üldse ja kui, siis mida ja millega.
Mehhiko-stiilis õhtu agaavist tehtud jookidega sobib kõikidele üle 18-aastastele hea joogi sõpradele olenemata senisest kogemusest joogimaailmas.
Kokku avanevad 6 keskmisest oluliselt põnevamat
tequila/mezcal pudelit. Oma tekiila jäta koju, sombreero võid kaasa võtta!
Juhendid broneerimiseks:
👉 Broneerimine kohese tasumisega
👉 Broneerimine kinkekaardiga
Algus kl 19:00
Palume saabuda võimalusel ca 10 minutit varem ja varuda aega umbes 2h. Kohapeal sissepääs kinnitatud tellimuses märgitud nime alusel. Kinkekaarte vm ostudokumente kaasa võtta pole vaja.
Pakume võimalust vormistada soetatud koolitus/degustatsioon KINKEKAARDINA:
Juhendid broneerimiseks:
👉 Broneerimine kohese tasumisega
👉 Broneerimine kinkekaardiga
Juhised saabumiseks:
👉 SIP Tallinn KONTAKTID
Lisainfo: müügi- ja tagastustingimused