Mari-Liisi fookuses on joogimaailma väga erinevad aspektid. Olgu teemaks vein, õlu, siider, viski või džinn, võid kindel olla, et Ta on antud jookidega süvitsi tutvust teinud, mitte ainult sommeljee, vaid ka valmistaja rollis.
Mari-Liis peab oluliseks pidevat arengut ning on lisaks sommeljee diplomile omandanud ka jookide tootmise tehnoloogi kutse. Viimaste õpingute käigus on ta seigelnud mitmetes Eesti pruulikodades, džinnivabrikutes, veinimajades ning muudes napsikodades, sest kuidas sa muidu joogi hingeelust lõpuni aru saad, kui pole seda ise päris algusest lõpuni valmistanud?
Enne koolitaja ametisse asumist praktiseeris Ta sommeljee ametit nii mõneski mainekas ja auhinnatud Eesti restoranis, vastates igaõhtuselt küsimusele- kuidas toitu ja jooki kõige paremini kokku sobitada.
Mari-Liis kuulub Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni liikmete hulka ning on tegev naiste õlleklubis Õllenäkid, mis tegeleb kvaliteetõlle tarbimise populariseerimise ning tarbijate teadlikkuse tõstmisega.